
کسب و کارهای آنلاین
کسب و کارهای آنلاین و شرایط راه اندازی کسب و کار اینترنتی در کشورمان نسبت به چندسال گذشته بسیار پیشرفت داشته است. برای کسب درآمد اینترنتی، باید یک کسب و کار اینترنتی داشته باشید و تمام انرژی خود را برایش خرج کنید. اگر به دنبال ایده برای کسب درآمد اینترنتی هستید، خواندن این مطلب میتواند برای شما مفید باشد.
اولین نکته ای که باید در مورد کسب و کار اینترنتی در نظر داشته باشید، این است که کار اینترنتی به هیچوجه محدودیت جسنیتی و سنی ندارد، همه میتوانند با راه اندازی کسب و کار اینترنتی، از اینترنت کسب درآمد کنند!
این مقاله برای این ۳ گروه مفید است:
- گروه اول: افرادی که تجربه کار اینترنتی ندارد اما میخواهند از طریق اینترنت کسب درآمد کنند.
- گروه دوم: افرادی که تجربه یا تخصصهای خاصی (برنامهنویسی، تدریس، پزشکی و…) دارند و میخواهند از طریق اینترنت، کسب درآمد کنند.
- گروه سوم: افرادی یا مجموعههایی که کسب و کار محلی دارند و میخواهند از طریق اینترنت، فروش خود را افزایش دهند.
ما در ادامه برای هر ۳ گروه، ایدههایی برای کسب درآمد اینترنتی را پیشنهاد دادهایم.
طراحی سایت بدون کدنویسی
- مناسب برای گروه اول و دوم
امروزه بسیاری از افراد برای معرفی خدمات، به وب سایت نیاز دارند و شما میتوانید برای آن ها سایت طراحی کنید. برای طراحی سایت بدون کدنویسی میتوانید از سیستم وردپرس استفاده کنید. وردپرس نرمافزاری تحت وب و رایگان است که میتوانید از آن برای ساختن وب سایت زیبا و قدرتمند استفاده کنید.
افرادی که میخواهند طراحی وب سایت بدون کدنویسی انجام دهند (همین اول باید خدمشون عرض کنم که طراحی سایت شاید به دانش کدنویسی نیاز نداشت باشه اما لازمه تا مفاهیم اولیه رو بدونید) پس درباره مفاهیم اولیه هاست و دامنه، آموزش کار با وردپرس و نکات طراحی سایت اطلاعات کسب کنید.
میزان درآمد:
در حال حاضر تعرفه خاصی برای طراحی سایت وجود ندارد و هر شخصی با توجه به پارامترهای مختلف بر روی خروجی کارش قیمت میگذارد. اما در حال حاضر طراحی سایت معمولی با وردپرس میتواند از ۵۰۰ هزار تا ۳ میلیون باشد. برای دریافت اطلاعات ذقیق تر تماس بگیرید!
برنامه نویسی تحت وب
- مناسب برای گروه دوم
مهم نیست به چه زبانی کدنویسی میکنید، مهم این است که بدانید در بازار چه زبان هایی برای کدنویسی محبوبتر است و در سالهای گذشته رشد داشته است.
۹ زبان برتر برنامهنویسی برای یادگیری در سال ۲۰۲۰
- javascript
- Swift
- Scala
- Go
- Python
- Elm
- Ruby
- #C
- Rust
در بالا لیست ۹ زبان برتر برنامهنویسی در سال ۲۰۲۰ را مشاهده کردید، برای آشنایی بیشتر با هر کدام میتوانید در گوگل جستجو کنید. اگر بخواهید بر روی یکی از این زبان های برنامهنویسی مسلط شوید، مجموعههای بزرگی در داخل و خارج کشور هستند که به شما نیاز خواهند داشت.
نکته: در بسیاری از کشورها بخصوص کشور خودمان، زبان سمت سرور PHP همچنان مورد استفاده قرار میگیرد و با یادگیری این زبان میتوانید حداقل تا چند سال آینده درآمد داشته باشید.
میزان درآمد:
شما اگر بخواهید درآمدزایی کنید حتماً نباید در مجموعههای بزرگ استخدام شوید! اگر بخواهید میتوانید به صورت فریلنسر (دورکاری) همزمان برای چند مجموعه و شخص کار کنید و درآمد بیشتری داشته باشید.
طراحی اپلیکیشن و بازی موبایل
- مناسب برای گروه اول و دوم
برنامههای کاربردی موبایل از همیشه محبوبتر هستند و مردم حاضرند برای اپلیکیشنهای خوب و کاربری هزینه کنند. اگر شما یک ایده عالی دارید میتوانید با به دنبایل طراح اپلیکیشن بگردید و یا خود برنامه را ایجاد کنید.
اگر شما فقط ایده دارید و نمیدانید که چگونه آن را به یک واقعیت تبدیل کنید، بسیاری از توسعه دهندگان نرم افزار به دنبال همکاری با شما هستند. برای همکاری شما میتوانید با شرکتهایی که در زمینه طراحی اپلیکیشن فعالیت میکنند وارد مکاتبه شوید.
اگر اطلاعات جزئی درباره برنامهنویسی دارید، میتوانید انجام این کار را به فریلنسرها بسپارید. برای پیدا کردن فریلسنرها میتوانید از سایتهای داخلی مثل پونیشا، پارسکدرز استفاده کنید.
اما اگر میخواهید خود طراحی اپلیکیشن را انجام دهید، نیاز است که دورههای برنامهنویسی اندورید یا IOS را بگذارنید.
میزان درآمد:
با توجه به داغ بودن بازار موبایل، طراحان اپلیکیشن و بازی درآمد نسبتاً بالایی دارند. با توجه به همکاری طولانی مدت برای تحویل و توسعه اپلیکیشن و یا بازی میزان درآمد هم متغیر است.
متخصص سئو (SEO)
- مناسب برای گروه دوم
صاحبان بسیاری از کسب و کارهای کوچک نمیدانند که بهینه سازی موتور جستجو (سئو) میتواند چقدر برای کسب و کار آن ها تاثیر مثبت داشته باشد. به صاحبان کسب و کار درباره قدرت سئو و اهمیت بهینهسازی توضیح دهید تا وب سایتهای خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنند. معمولاً صاحبان کسب و کار، سئو و بهینهسازی را به متخصص سئو واگذار میکنند. اگر اول راه هستید و نمیدانید سئو چیست؟ موتور جستجو چیست و چطور کار میکند؟ چند ماه باید زمان بگذارید تا مفاهیم و فاکتورهای مهم بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو را بررسی کنید.
یک سایت و محتوای بهینه شامل فاکتورهای زیادی است اما تمام سئو نیست! بخشی از سئو شامل تجربه است.
باید بتوانید ساختار سایت، محتوا و نحوه استفاده از کلمات کلیدی و… را برای افزایش ترافیک بیشتر تحلیل کنید. برای تحلیل و رفتار کاربر می توانید از گوگل آنالیز استفاده کنید که بهترین یار سئوکاران است.
چطور متخصص سئو شویم؟
همانطور که در بالا گفتیم، بخشی از سئو شامل تجربه است. پس باید سعی کنید خود سایتی هدفمند ایجاد کنید تا بتوانید مهارت سئو خود را به چالش بکشید. برای یادگیری مفاهیم سئو میتوانید عبارت آموزش سئو را جستجو کنید.
میزان درآمد:
با توجه به آمار موجود در سایتهای استخدامی، درآمد سئوکار را از ماهی ۱.۵ تا ۸ میلیون تومان نشان میدهد که بستگی به سطح علم و تجربه فرد دارد.
دیجیتال مارکتر شوید
- مناسب برای هر سه گروه
دیجیتال مارکتینگ (Digital marketing) شاخههای گوناگونی را شامل میشود. فردی که فعالیت و خدمات دیجیتال مارکتینگ انجام میدهد میتواند در یک یا چند مورد از شاخههای زیر فعالیت داشته باشد:
- چیدن استراتژی محتوا و تولید محتوا
- طراحی سایت و خدمات UI و UX
- سئو و بهینه سازی سایت برای گوگل
- تحلیل داده و آمار
- تصویر برداری و فیلم برداری
- تدوین و انیمیشن
- تصویر سازی و گرافیک
- برنامه نویسی و ساخت اپلیکیشن
- تبلیغات و بازاریابی
- مدیریت شبکه های اجتماعی
- ادمین سایت یا شبکه اجتماعی
چطور دیجیتال مارکتر شویم؟
اگر به دیجیتال مارکتینگ علاقه دارید و به اصطلاح میخواهید دیجیتال مارکتر شوید باید بدانید که دیجیتال مارکتینگ هنر و علمی است که برای متخصص شدن در آن باید سالها وقت بگذارید و علاوه بر آن باید به اصول و مبانی علم بازاریابی هم تسلط خوبی داشته باشید. اولین قدم برای یادگیری پیدا کردن منابع خوب است؛ منابعی که توسط افراد با تجربه تهیه شده و در هر زمان و مکانی در دسترس باشد.
میزان درآمد:
درآمد دیجیتال مارکتینگ به عوامل مختلفی مثل نوع فعالیت، میزان فعالیت، تعهد شما و… بستگی دارد. به عنوان مثال یک ادمین شبکه های اجتماعی تنها برای گذاشتن پست و استوری به تعداد روزهای ماه میتواند بین ۵۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان درآمد داشته باشد.
۶. کسب درآمد از شبکههای اجتماعی
- مناسب برای هر سه گروه
امروزه بسیاری از مردم حتی در زمان استحراحت از گوشی مویایل خودشان استفاده میکنند، بعضی بازی یا وب گردی میکنند و یا در شبکههای اجتماعی اینستاگرام یا تلگرام حضور دارند.
چطور از شبکههای اجتماعی کسب درآمد کنیم؟
- یکی از روشهای کسب درآمد از شبکههای اجتماعی مدیریت شبکههای اجتماعی است. اما قبل از اینکار باید درباره اینکه شبکههای اجتماعی چطور کار میکند، استراتژی شبکههای اجتماعی یا چطور در شبکههای اجتماعی دیده شویم در گوگل جستجو کنید تا کمی اطلاعات کسب کنید.
- میتوانید یک صفحه ایجاد کنید و با محتوای مفید آن را بروز نگه دارید تا در مرور زمان، مخاطب جذب کنید.
- یا میتوانید برای صفحات دیگر فالوور ارگانیک (واقعی) جذب کنید.
- هچنین میتوانید با تولید ویدئو و محتوا دیده شوید و با افزایش محبوبت، کسب درآمد کنید. شبکه اجتماعی اینستاگرام میتوانید ویترین محصولات شما باشد، یا محلی برای دیدن نمونهکارهای شما و یا آشنایی با تخصصهایی که دارید. فقط کافی است درباره آن ها محتوای تصویری یا ویدئویی تولید کنید.
- اگر پزشک هستید یا تدرس میکنید، میتوانید در صفحه خود درباره مباحث مرتبط با کارتان ویدئوهای مختلفی تهیه کنید و مطمئن باشید اگر محتوای ارزشمند تولید کنید، مخاطب جذب میکنید.
میزان درآمد:
اگر مدیریت شبکههای اجتماعی را برعهده داشته باشید، با توجه به وظایفی که بر عهده شما خواهد بود، میزان درآمد نیست متفاوت است. به عنوان مثال برای مدیریت یک صفحه اینستاگرام ممکن است از ماهی ۲۰۰ تا ماهی چند میلیون هم گرفته شود.
اگر بر روی صفحه خود در اینستاگرام به صورت اصولی کار کنید قطعاً درآمد خوبی خواهد داشت.
چند نکته برای موفقیت و در نهایت کسب درآمد از اینستاگرام:
- موضوع و هدف خود را کاملا و دقیق مشخص کنید.
- فقط راجب موضوع خود فعالیت کنید.
- چالش برگذار کنید، فالوورها را غافلگیر کنید.
- تبلیغ زیادی نگذارید و اول به فکر رضای دنبال کننده باشید.
- یک اسم خوب و عالی برای برند یا پیج خود انتخاب کنید.
- حرفهای و خلاق باشید، فقط کارهای دیگران را تکرار نکیند.
- زیر پست هایتان هشتگ مناسب اضافه کنید و روی عکسهایتان واترمارکت(اسم برند) را قرار دهید.
- با کانالهای دیگران تبادل تبلیغات انجام دهید.
- از استوری و لایو اینستاگرام حتما و حتما استفاده کنید.
چند نکته برای موفقیت و در نهایت کسب درآمد از تلگرام:
- یک موضوع انتخاب کنید.
- یک کانال با اسم مناسب و مرتبط با موضوع انتخاب کنید.
- یک اصول نوشتاری داشته باشید.
- در انتخاب عکسهای دفت داشته باشید.
- سعی کنید مطالب تکراری قرار ندهید.
- به دنبال مطالب جدید باشید.
- از ویدئوهای جذاب استفاده کنید.
- در کانالهای مرتبط با موضوع شما، تبلیغ دهید.
- سعی کنید با کانالهای مختلف تبادل داشته باشید.
در شبکههای احتماعی باید متنهایی را انتخاب کنید که کاربر به فکر فرو نرود! از متنهای ساده استفاده کنید. برای ایجاد یک تبلیغات موفق، طراحی وب سایت حرفه ای و مشاوره برای ساخت کسب و کار آنلاین با سایت ساز سایتچین در ارتباط باشید!